Bosh sahifa > Yangiliklar > Kontent

Разлика између дигитална штампа и традиционални штампање

Sep 10, 2015

Дигитални штампања операције се преселио у традиционалном штампања биљке и купити мале дигиталним штампања опрему како би допунили дигиталне штампе опрему за производњу. Користи дигиталне штампе опреме упознати све пословне потребе. У рекламну индустрију годинама, и прикупљањем доста реклама компаније и оглашивача ресурса, подржан од стране тих ресурса, заснован на традиционални штампање, дигитални продавницама менаџмента, постаје развоја компаније. Али иза брз развој, проблеми су почели да изрони.

Смањује оперативне трошкове, интегришу у постојеће пословне ресурсе те компаније, пословну поруџбину просечан налога за драстично повећана. Традиционални љтампарија људских ресурса може бити позајмио користећи кратке сезоне, особље допуна. И користећи традиционални штампања опрему да надокнади недостатак дигитална штампа у обради, ресурса да се надопуњују.

Иако овај модел смањује оперативне трошкове и своје ресурсе, али због опозива складишта дигиталну штампу, посао компаније, компаније пословне опсегом, нису погодне за развој компаније.

Дигитални радњу са пословног модела, фокусиран на оригиналне производње дигитална штампа у традиционалном штампања, смањују радње, набавке Компактне дигиталне штампе опреме, дигитални брзо штампање пословне да предузме у исто време, такође је добила као и традиционални штампања пословне радње са овом врстом модела развоја очигледним предностима.

Центар велике дигитални продавница може имати све предности прва врста модела развоја дигиталне фабрике.

Мали дигитални Експрес принт радњи около, обзиром на мању величину, смањује оперативне трошкове, улагање у људске ресурсе неће бити врло велики, ће наставити да игра улогу пословање у. Могу да поднесем све врсте малих дигиталних брзо штампање предузећа, велики посао је директно послао у дигитални фабрику. По величини продавница у комбинацији са, цела компанија је пословни опсег је проширен.

С обзиром да постоје више пословних објеката, може бити више брзо и пажљиво корисничког сервиса. Кроз своје скале на различите сегменте постојећим купцима, управљање и координацију са оваквим развој модела менаџери морате потрошити више енергије и синергију између пословних процеса и управљања мора да се уради па.