Bosh sahifa > Yangiliklar > Kontent

Развој дигитална штампа грешака

Sep 10, 2015

Дигитална штампа је нагло развила, али има пуно грешака.

Мит : високи трошкови
Трошак се обично састоји од три елемента: амортизације, материјала и рада. Али дигитални систем од висине Аутоматизација, ће се обавезно степена Сханг вештачка смањене трошкове расходи; опрема амортизације, поред набавке опреме Схи инвестиција по одлучила; Трошкови материјала, да пером прах тип медија за случајеве, сада дигиталних апарата за више бубањ прах одвојености, а већина опреме бубањ живота су у стотинама хиљада Зханг изнад, прах од цена треба да уз примену проширена и постепено смањена; Релативна традиционални офсет, дигитална штампа без седан, тако ће чува седан трошкове. Важно је поменути да је то, са повећањем корисницима, технологију зрелост, дигитално штампање укупног нивоа цена је одбио. Такође прави дигитална штампа греха под контролом, што је довело до више клијената да примите дигитално штампање.

Мит : производи могу бити дугорочне задржавања
Као прво, можете да своје експерименте и поглед на дигитално штампање штампање штеди време разлике. Ће користити традиционални мастило, е-инк, тонера и штампање штампа на сунцу након пар дана ће наћи отиске дигиталних медија него на традиционалном мастило штампања трајности. Као друго, многи људи мисле да дигитално штампање штампање као традиционални ласерски штампачи штампају на штампање копирка не чувају дуго времена. Ово није тако, сува тонера, на пример, са све већим дигиталним штампачима штампање високе резолуције, сад више од традиционалних дигитална штампа користи тонер копир-апарате и ласерски штампачи користе финије честице на високе температуре топи процес, тонера празнине могу растворио као мастило на папиру.

Мит 3: дигитална штампа је једноставан процес дигиталног
Због дигитални процес штампања је директно штампање из вашег или отисак на папир (рачунало на папиру), Дакле захтеве дигиталних медија требао шминку, исправка, повезивање и аутоматизацију целокупног процеса. Тако систем је критична за софтвер.

Мит 4: дигитални штампања квалитет штампања
Упркос механичке структуре, употреба залихе и узрокује квалитет дигитална штампа још увек није само и традиционална принт потпуно исто, али генерално, са унапређивањем имагинг систем, имагинг прецизности и излазни побољшање резолуције побољшање толеранције, медији, у представи, ланисрање дигитално штампање није успео да задовоље потражњу за луксузним штампање , и такође да се развије у правцу високо-квалитетан. Посебно боја дигиталне штампе систем више, може да буде 4 или чак 6 спот боје, спот боје штампање је могао упознати.