Bosh sahifa > Yangiliklar > Kontent

Принцип Интаглио технику за штампање

Sep 10, 2015

При штампању, папир је одштампан највише изванредна главна је помак и штампање гравуре. Офсет се углавном користи за штампање материјала и гравуре принтинг, свој захтев је више широко.

Гравуре штампање је у широкој употреби у новинама, али многи повезане са пластичне штампање и штампање гравуре. Папир и пластичне филм од различитих одштампан такође се разликују. У раној фази штампање, пластични уређаји користе у гравуре гравуре штампање и папир се разликују, та два могу да буду компатибилни. Касније, са развојем технологије, има двоструку употребу папира, пластичне гравуре стампарије, што значајно умањује трошкове инвестиције у опрему. Компатибилан са различитим материјалима у исти уређај, треба ти опреме, сировина и друге строге контроле да би штампање атрактивнији.

Различите папира јер папир сировине, да ли је у обради оригинални папир за облагање цалендеринг, папир производи различите типове. Заједнички рад, много већа механичка својства од пластичних филма, Бочни и Подужни истезање модул, еластична деформација је мали. Која је такође чини процес штампања рото штампане папир има јединствени процес у детаљ.

Заједнички став тип гравуре обично тако што прате сваку боју штампање систем детекције Марка. Ово је први принцип основних стази оверпринтинг. Сваки штампање у боји заврши, моћи ћете да унесете високо-температурни проток ваздуха на суво, тако да је мастило сув, спречавање приањање мастила је изгледа исто.

Штампање технологија гравуре у почетку су користи за штампање на папиру, а касније прерасла у пластичне штампање. Са развојем флексибилне амбалаже, гравуре, штампања и пластике заједно.