Bosh sahifa > Yangiliklar > Kontent

Флуоресцентна безбедности мастила

Sep 10, 2015

Јер је невидљива флуоресцентно мастило невидљив или безбојним, невидљив у рукопису који трага машина читљив означите заставицом, тако тешко је подешена, али против фалсификовања технологији боље сакривати, против фалсификовања јаче напоре. Тренутно већина фармацеутске амбалаже су невидљиве флуоресцентне мастила.

Видљива флуоресцентно мастило штампање против фалсификовања: материјал који се користи за видљиве флуоресцентно мастила, штампање процес је једноставан, прецизан Регистрација, штампање резултате са нормалним мастило штампања ефектом. Али под УВ светло зрачење, необично лаган, у овом тренутку, штампани приказ можете разликовати од обичне мастило. Флуоресцентно мастило врсте који се користе за паковање штампања ефекат је врло важно, ако нетачне или лоше, могао би довести до против фалсификовања ефекат се не виде или не игра никакву улогу у сигурности. Нпр . према теорији боја и боја за лаке апсорпције принцип, лонг-таласна лаке апсорпције фреквенцију боје у боји.

Ако додамо у пуном златни капут одштампан безбојна флуоресцентно мастило, први слој у ултравиолетном флуоресцентно мастило под светлима, и плаве (б) боја и премаза на крају краја мешање боја златна (Y). На основу боје адитив боја теорија, после мешање жута и плава светлост, белу светлост, ћуто и плаво светло допуњују једни друге, то је против фалсификовања ефекта или у неким случајевима једноставно не играм никакву улогу у сигурности. Од краја лаке апсорпције теорија, то је зато што спектру дуге таласа у златној светлости упија неки краћи плави таласне светлости, тако да не видим флуоресцентно плаве боје буду исписане треба да буде. Флуоресцентно црвена у истим околностима, веома добро.