Bosh sahifa > Yangiliklar > Kontent

Популарна возила дигиталних ознака ознака штампање развоја индустрије

Sep 10, 2015

Са повецањем потрошачких производа захтева квалитета, који носи ознаке производа информација производа произвођача посвете више пажње, не само у дизајну на уметничког у облику, величини и резање више прољирио, и лабелинг захтеве су константно ломи. Стога , дигитални ознаку настали.

Последњих година, брзи развој дигиталне технологије штампе, посебно у свилу, међународна Марка, локални Марка, концепти производа, амбалажа, Дизајн амбалаже, ознаке и означавању лице брзина, фреквенција није могао да замисли у прошлости. Дигитални ознака прскања, за све већи удео на тржишту, тражени од стране произвођача.

Захваљујући дигиталне технологије за обраду слика за паковање индустрији штампања је довео револуционарне промене, већ на ознаку паковања штампача пружа нови скуп широк простор за развој. У поређењу са традиционалним штампања процесима, дигитална технологија за штампање предност је у штампању циклуса је кратка, мање отпада и на захтјев штампање и штампање променљиви подаци за карактеристике дигитална штампа према потребама купаца, персонализоване штампање. Дигитални отисак тржишна потражња ће расти брзином од око 10%, њене тржишна потражња ће премашити све са штампањем захтевима 60%. Штампање дигиталних ознака можете не само лако графички штампање у боји и штампање променљиву података према потребама промена на тржишту, управо због својих очигледним предностима је довео велики повратак предузећима и додатно промовише развој новог дигиталног ознаку.

Дигитални ознака постепено мења традиционалних индустрија, изменили статус пасивне, зависне традиционални штампање, схватио колико далеко у налог и персонализоване штампање и променљиву података штампања, штампање и као купац мора да се и у потпуности задовољава потребе корисника од производа сегмената и прошири обим посла на ентерприсе. У будућности ће бити више одрживе и брз развој.