Bosh sahifa > Yangiliklar > Kontent

Анализа на утицај ПХ вредност на квалитету папира

Sep 10, 2015

Најбољи рад у процесу штампања је неутрална, пХ вредност у 7 сати, или благо алкална. На пример, који се обично користе у офсет обострано премазни папир, непремазни папир, папир за писање пХ вредности треба да буду неутрална. Па , папир, мастило ПС Едитион берзански одобрење. Мере пХ тест траке доступне пХ вредности мерено такође могу бити минирали магнетни пХ метар.

Процес штампања захтева папир пХ вредност је неутрална. Међутим , због величине у пулпинг процесу материјалу, пунилица и пигмента састав разлике могу уцинити папир или кисела или штампањем процес захтева папир пХ вредност је неутрална. Међутим , због величине у пулпинг процесу материјалу, пунилица и пигмента састав разлике можда да новине или кисела или алкална. На пример: у процесу папир на је са вазелином Схи гуме, муљ у у постоји са обавезно резидуални хлора и органске киселине, ако не за одговарајуће обраде, направљена од папира на вољу да је киселина; у водио Зханг процес у њих помоћу цаустиц сода (НаОХ) и алкалних пунилица и боја материјала, муљ у се од преосталих Лај,, и и не за потреби обраде, направљена папир на вољу је алкална.

Киселина онемогућава штампање папира за сушење мастила, киселина је јача, мастила осуши спорије. Инстанца за фабрику цигарета одштампан пакете на време, исто мастило, исти оффсет штампе, две различите врсте премазни папир, међутим, стопа сушења разликује широко. Након контакта са фабриком премазни папир кроз физичко-хемијске анализе, споро сушење премазни папир папир пунилица, једињења која садржи кисело супстанце, што је довело до премазни папир је киселина. Киселост и резервну алкалност папира, штампање процесе и штампарске боје сувог филма има пресудан утицај на киселине инхибицију папир штампање мастило филма. Папир пХ вредности смањио од 5.5 на 4.4, мастило сушења брзинама успорио три пута. Папир је кисело, такође утичу на штампање боја.

Алкалне папир ће генерално погресити можете убрзати мастило сушења брзинама. У ствари ефекат није очигледно, али бржи, свакако није пропорционалан. Љтампам , гравуре, екран штампање, папир пХ утиче само мастила осуши спорије. Офсет , папир од пХ не утичу само на сушење мастила. Због помака није чиста вода решења, способан за чишћење сурфацтантс, кваси агенти, киселине. Ако папир пХ вредности већи него у 9 сати, у процесу штампања алкалних супстанци папир ће бити неутрализиран с разблаћеног кисело састојке, утичу на фонтани решење пХ вредност. Поред тога, кисело папир учиниће мастило емулзију, узрокујући прљави пловак.

Ако који садржи слободна киселина у папир, папир ће постепено бити мало еродирали од киселине, смањење трајања папира. У доба штампања злато, сребро, позлата, папир је киселина ће реаговати са метални прах, алуминијумске фолије боја утискују, печаћење, губитак сјаја и боја.