Bosh sahifa > Yangiliklar > Kontent

Анализа искуства у штампу амбалаже лакова

Sep 10, 2015

Без обзира на то какве технике и материјале за само застакљивање, захтевају светло одличан квалитет да би постигли циљ. Са материјалног становишта, на главни фактори који утичу на квалитет штампања новинама светло, штампање пером и Превлака има неки добар само застакљивање и стављајући је у средини.

(1 ) премаза. Превлака такође су главни фактори који утичу на квалитет светло, премаза не само је безбојан, без мириса, нонтоxиц, сјај је јак, хемијски отпорне, брзо сушење својства, а добар транспарентности, тешко промијенити, има добар мекан флексибилност, топлотни отпор, звука и везивање. Њене вискозности премаза на квалитет на лаган ефекат највећи је, праћено напетост и нестална раствараи. Бојанка раствараи због волатилизатион, осмозом, дифузијом итд ће бити мање, вискозност постепено повећао. Звука моћ боје површински напон, напетост да бисте облик површине од плоиице у најмањи трагови су у процесу звука површине у буде глатко. Стога , утичу на КОНВЕКТОРСКЕ напетости површина фарбу раван.

(2 ) штампарске боје. Кваси од мастила слој мастила честице тај начин утиче на звука на премаза и светлину. Ако је мастило честице велике штампање површина грубо и тешко ми је мокар, полако звука.

(3 ) одштампаног папира. Одштампаног папира је највећи утицај на оптички премаз глаткост и површинске апсорпције, они утичу на звука од премаза, премаза утицај у штампању висока глаткоћа филм формира на површини. Глаткоћа папир, папир добро имамо контакт са слојем боја, боја лако звука, формирање високе глаткоћа површине. Апсорпција је јак на површини папира, премаза проток нормално, папир влакна упијају брзо, офарбано боје ликвидности, то је тешко звука. Уместо тога, папир површински апсорпцију слабе, споре папира влакна упијају премаза, звука премаза није лако упаљене уиврстио, она тешко обрасца високо глаткост овог филма. Стога, различитих боја који одговара папир треба да одаберете, прилагодити оптичких премаза на звука, сушење услови процеса као што су температура.