Bosh sahifa > Ma'lumot > Kontent

Пренос офсет мастила

Sep 10, 2015

1 , прелази са пером Ролер за налив пером. Мастило налив пером и мастилом ваљака увек остати у добрим контакт да праве мастило је мастило равномерно шире. Ово првенствено зависи од својства "рхеологицал" од мастила: тхиxотропy није превелик стрес принос не сме бити сувише високо на вискозност не треба да буде премала, не прекратко, рхеологy је много боље, и тако даље. Ако мастило налив пером добит вредности у високо вискозни малом, под којим јадни мастило, због недовољне приањање од од мастила ролера, тако да увек мора да су копати мастило да осигура добар контакт између мастилом и пером ваљака, или као резултат мастилом и пером Ролер штампање узроковано лагани бивши дубоко светлости. Такође, имајте на уму да мастило у фонтани мастило резерве, да остане у одређеном опсегу, у Мексико под униформу.

2 , трансфера мастило од мастила ваљака за покрет. Ролнице су повремене ротацију, тако излазни мастило Ролер мастило увек закривљену оркестра из мастила због офсет мастило, мастило ширина се могу прилагодити. Штампање обрадити, танким пером слој, ширином пера је усвојио, уместо да густом, уске мастило контро прошао добар чланак, може бити уморан тако да најкраћем мастило. Након преноса мастило од мастила Ролер у Ролер, често са пером Ролер за само неколико секунди екструдирање, маказе, напетости, фрактура, можете брзо да ме победи, зависи и мастило ролл број и да ли је разумно пречник сваки приме, мастило ред, вода-пером салдо, површински Самолепљиве силе Ролер су добре.

Помак новинаре писање пером систем, углавном лонг-пером, и да је користи више од 10 више Ролер пером да бисте довршили пренос. Рокери из пекаре и осцилују ваљака осно, изазват мастило од стране одређених радијални и аксијални Шеринг стрес. Процесом преноса мастило, кроз церења ваљака емитује много топлоте, тако да је у порасту температура пером, као што су биљке температуром од 25 сати, континуирани операција машине за пола сата, мастило на ваљака ће достићи 40 ~ 50.

3 , прелази са ваљака за израду слика таблице. Офсет штампе, први водени Ролер мокре тањир, а онда ваљака и таблице да допре до мало мастила на терен. Опште поставке графичког филма за 1мм, престани мастило на празан део мастило на ваљака. Ако штампање празан део танка воде филм, прљави, вода филм прегусто, емулсифиед пером ће предозирање. Па водовод превише наудити рукописне Ролер пролаз мастила на терен од стране неке ефекте, зато обавезно контролише баланс.