Bosh sahifa > Ma'lumot > Kontent

Главни фактори узрокујући дисторзију боја

Sep 10, 2015

1 , смањење боја за дисторзију боја адреса
Модерне штампања је обично користи ц, м, y, к, четири боје мастила у циљу репродукције боја, јер мастило проблем иистожу само по себи, тако штампање можете такође отклањања боја дисторзија.

2 , одвајање изазвати дисторзију боја
Штампање обично користи ц, м, y, к, Копирај четири боје мастила боја, и набавке опреме набавке дигиталне слике на рачунар информације се обично је р, г, б информације, самим тим пре штампања тањир слике треба да се конвертује у ц "," м "," y "," к шара, то је раздвајање. Такозвани "боја" је боја информација за сваки пиксел распадања слику (обично р, г, б боја информација) у погодан за штампање ц "," м "," y "," к узорак информација о бојама. У процесу одвајање може довести до губитка информација о бојама. У доба сепарација, наводи се само мастила, папира, штампање, боја параметар постављен исправно (ако постави дот стећи вредност, асх, црни тонови и избалансирати параметри) биће могуће да излазни високог квалитета боје Сепарације, смањивања губитка информација о бојама.

3 , оригиналну боју дисторзију
Штампање слике, већина рукопис прибављена фотографски средствима. Фото -оригинали , осим у пуцњави испред процес у боји дисторзија због неправилне операцију, јер је боја кроз репродукцију пигмената и других материјала за бојење и за бојење материјала је склона да се распадају, и самим тим маја изазвати дисторзију слике у боји. Поред тога, са све већој популарности дигиталних фотоапарата, дигиталне слике више рукописи, техничких захтева на операторе дигитална камера значајно побољшана, због јадне оператера вештине, пуцање склона проблеме као што су Дим, фази слика екрану слике, резултирало извртање оригиналну боју.

4 , скенирање адреса боја дисторзија
Фотографија оригинална слика густине целовите, информације о слике треба покупити у компјутер. Употреба скенирање опрему за скенирање слике, потребно је да ставите слику у дискретној пиксела, сваки пиксел на рукопису прикупљене по тачкама ред по ред, р, г, б информације. У процесу скенирања, могу да изазову боја пиксела информације се губе, и обрада слике заснива се на информације о слици које се прикупљају, све операције за боје се преносе се на основу овога, не повећава информације боја на слици. Стога су рукописи за сликање, скенирање је врло критичан корак у обрада слика, неправилно операција може изазвати дисторзију боја.