Bosh sahifa > Ma'lumot > Kontent

Штампање у боји секвенце

Sep 10, 2015

Једнобојна штампања боја секвенца у прошлости, увек дуж жута је боја црвена, плава, мастило, боја секвенце, више тешко да потпише зута, црвена Едитион штампани узорке, посебно жуто-верзија први, се односи на одштампаног репродукција и репродукција у боји. Ако штампање, предубоко жута штампа боју коже знакови немају смисла за виталност, а кућа стара као храм, тешко је прихватити да ако жута штампања Иак, репродуктивне слике wизенед без светла, тон је пристрасно плаве и Пурпурно, није лепо. Жута верзија реда за потпис, постоје два главна разлога: прво, одбране ћелије у ретине људског ока, жута је способност да разликује минимум; други је не разумем људе на уље упија папир, недостатак тестирања, величину контроле, често резултира предубоко, предебели болести.

Дупли боја секвенце боје жута и плава у истом процесу штампања, стакло плаво-плава боја филтер ефеката, лакоћу идентификација жута верзију филма дебљине мастила ПРИКЛАДНОСТИ. Али две боје јер је мокра мокра стека штампања, често у дим и два рога не влада на дупло, а, б када овај захтјев у процесу дизајна, промена боје секвенце ријешити.

Четири или више боја са више боја помак новинаре, три боје мокар мокро стека штампања, тако боја секвенца се темељи на врсте висцидитy, који је организовао из високог на ниски, или инверзни штампања мана може доћи, па мастило тамније боје болести. Понекад можете имати први пар боја, б, а боја да извршите потребна подешавања.