Bosh sahifa > Ma'lumot > Kontent

Папир торбу штампања зависи од квалитета процеса штампања

Sep 10, 2015

Добро занат и вештинама за папирну кесу штампање је веома важно, који је дубоко утиче на квалитет папира торбу штампање. Такође је кључни произвођачи да папир торбу штампања тржишту, смо заузврат од пигмента, Биндер, време сушења дијелити неке способности/папирну кесу штампање процес.

1 . пигмента иестица величину и њена дистрибуција
Иако мастило капилар акцијом је формирање значајних фактора штампања Глос, међутим, распрљени Државе очигледно величине честица пигмента су важније, то директно одређује стање капиларног мастила. Стога, мало пигмента честице разлаз Па, да се формира глатка мастило, такође бити врло корисна за побољшање папирну кесу штампање Глос.

2 . вискозност биндер и пигмента садржаја
На основу интерфејс хемије, капиларног Пропустљивост и вискозност у рикверц, пермеатион смањује са повецањем вискозности. Честице пигмента мастило структури капиларног мрежни образац је значајан аспект штампања сјај за усне. У рељефног тренуцима, мастило је присиљен на папир у целини у оквиру веће поре; Након отисак, везу материјала изоловани од мастила, папира мањим порама. Стога , мастило филм одвојености капиларног величина одређује прируцнику. Капиларног задржавања Биндер биндер у поре папира од штампања притисак је много већа.

3 . сушење времена
Убрзано сушење мастила на папиру можете да смањите количину биндер у поре папира, чиме би побољшање мастило сјај и глаткоћа. Мастило Глос високе значи да релативно висок степен метални површина, да људско око могли да видите у већини случајева површински одраз Бело светло на знатно мање него на измаку запис оловком за усне, већа боја засићеност. Високи сјај отисци изгледају живље, пуни боја. Највише мастила спот боје мастила штампање је прозирна или непрозирна, у избору мастило формулацијом, али такође према тренутној ситуацији узимајући у обзир ефекте транспарентност слој мастила за штампање са спот бојама.