Bosh sahifa > Ma'lumot > Kontent

Офсет својства

Sep 10, 2015

Офсет штампе је штампање помоћу принципа уље и вода се одупремо једни на друге, на једном тањиру. Графички део капљице уља, празан део уље за одвод воде, ово је оно што је сигурно од офсет се разликује од других штампање, је такође кључна технологија офсет штампе технологије.

У случају штампања странице мастило и водом, пренос мастило ваљака у контакту са водом, због велике брзине ротирајућег ваљака, под компресија машине, воде помешане са пером, резултирало мастило емулсифицатион, емулсифицатион нормално штампе на разумну вредност. Офсет заправо користи принципе уље и вода се одупремо једни друге и користи карактеристике емулсифиед уље, бази воде. Према експериментални материјал, помак генерално током уобичајено штампање, разумно мастило емулсифицатион, вода чини око 20 ~ 25%, домаће апарата, зависи од оператера вештине и искуства да одлучи, који садрже нестабилним факторима, такође повећава могућност отказивања.

Помак вода није чиста вода, ПВА воду која садржи фосфата, цхромате, корозија распореда је велики, корозије на празан део странице оба зрна и континуирано ширење слане слојеве, корозије и део основну боју, смањи стопу за љтампање. ПС верзија у воду и купања у праху садржи више од 10 врста хемијског састава, купања агент припадају је благо кисела, са чисто, корозија тањира је изузетно редак.