Bosh sahifa > Ma'lumot > Kontent

Офсет мастила за пренос

Sep 10, 2015

1 , конвертује из штампе тањира цебе. Због офсет штампе је индиректан штампања, штампање верзија графички део мастило мора након гумени тканине за пренос на штампач стварно површински, па захтеве гумени тканине површина да има добро учинка про-уље, и веома мало воде, гумени тканине и штампање верзије Зхијиан да је разуман, а униформа притиска, штампање верзија графички део гумени тканине трансфер Схи, штампање графички део верзија такође да сачувате део пером , да се заштите улога је не подцењена од, не недостаје од.

2 , пренос из оквирне супстратом. Када би требало униформу утиснута мастило пренос из оквирне за штампање, притиска измеду цебе и подлози. Мастило својства подлогама, сама је добро, и ви имате довољно снаге, површину треба глатко, униформа дебљине како би се испринтати добар производ. Западне Намаћи пренос мастила на подлози површину и могу бити подељени у три корака: утискују слој мастила и контакти за пренос супстратом рано. Утиснута мастило слојеви су стиснуо у улози, таблице под притиском, мастило је присиљен на поре површине супстратом неуједначен.

Кавитација феномена, као и поступак мастило слоја паузе. Јавља се депозита због Центрифугалне силе и Кавитација феномена мастило слој истезање фрактуре, али је пребацио је на својства добар купања мастила на површини супстратом, део поступак мастило на површину супстратом.? утиснута контро по одвајању, пренос утискују мастила на поврсини супстратом преко капиларног адсорптион, наставити да продре у новинама. Глатка површина, упија малу количину супстратом, утискују мастило слој може бити адсорбед на површини супстратом, већина афинитет за супстратом површина за штампање мастило, узми брже од мастила и супстратом молекули од стране Интермолецулар снага.