Bosh sahifa > Ma'lumot > Kontent

Инк како једнобојни квалитет штампања

Sep 10, 2015

Можда у очима већине људи, једнобојна штампања штампање коверти и узорке боја него једноставан процес, мастило су захтеви релативно низак. Али у пракси, штампање једну коверту штампање захтеви нису понестаје мастила, мастило узорак модулација за једнобојна квалитет штампе је веома висок.

Због поларитет мастила апсорпције је јачи, могу да промовишу емулзију производње, мастило вискозност ће повећати своје кохезије, наиме вискозност мастила побољшати приањање сила између молекула. Стога, узорке боја приликом штампања, да буду отпорни на воду способности побољшане, а вискозност мастила током процеса штампања мора прилагодити тако да постигну погодне за принтабилитy, емулзије мастило. Професионалци ће распоредити у тинти, додатком одговарајуће контроле над лакова не само разререно мастило, инк токова повећавањем вискозности, кохезију слаби, мастило, вода, изазват емулзију за производњу.

Од пигмента мастило, мастило од различитих боја, разликује од пигмента природе, одређује својим емулсифyинг вредност разликама. Као што: направљен од угљен Црна пигмента мастило, емулзије мали, лако емулсифиед, који је углавном угљен мастило је имати добар хyдропхобицитy о томе. Језеро пигмента, направљен од мастила, јер пигмент Литхопоне и других пигмената са хидроксид алуминијум, алуминијум Хидрофилне, мастило структура лако може бити оштећен током процеса штампања, пигмент честица може да игра улогу емулсифyинг агента, јер мастило емулзију.

Ефекти помоћних материјала у узорцима једнобојна штампања. Обично мастило додавањем сушарама прибору као што је Лее, разбацани светло, подморница агената, сушарама се првенствено састоје од металних сапуна и растворљива заостала вода со, има јак хyгросцопиц, него и дела као потентан емулсифиер. Додала је са обимом сушарама мастилом, може да убрза сушење уља. Али претерано додаје ће такође имају негативан утицај, може изазвати емулсифицатион са пером и да смањи мастило сушења брзинама.