Bosh sahifa > Ma'lumot > Kontent

Како да ухватите дебљину записа пером

Sep 10, 2015

1 . од мастила природе, магента мастило, црним мастилом ће бити дебља, праћен зелено мастило, Хуанг Мо, розе, светло плава, бити тањи.

2 . из распореда графике дистрибуције, при штампању солидан велики тањир, мастила, поље верзија једини амелиорате, није лако изабрати, али издања од жице, питај дебље за спречавање ширења дот добитак, лепљење мастило.

3 . из временских услова, када је температура висока, мастило активност повећана, тако да би се правилно контролишу активност од мастила би требало дебље; Када је температура ниска, мастило активност пратио узак, па се зато тањи; Кад се време сув, мастило такође би требало одговарајуће разрериваи.

4 . из перспективе машина брзине, брзо машине, ваљака за брзо покретање, ствара топлоту, мастило активност ће се повећати, тако мастило требало дебљи, у супротном машински споро ваљака покренут на топлоте релативно је ниска, па мастила за одговарајуће разрериваи.

5 . од глаткоћа папир, папир површински грубо, меко, упија када мастило бити виткији, док је висок површински глаткост, компактан, апсорпција мала, мастило би требало да дебље, због танке мастило лако се прљави болести.