Bosh sahifa > Ma'lumot > Kontent

Основе за израду слика оглашавање

Sep 10, 2015

Индоор оглашавање:

ПП филм: познатији као постери. Погодан за индоор приказа или висе слике, може бити инсталиран у рол, виси оквир слике или клизач на екрану.

Десни : погодан за индоор постере, са себе лепка на задњем, лепљење само за једнократну употребу, не могу да се налепе преко.

Фото -папира : идеалан за прављење слике, приказе, и тежи прави ефекат слике. Материјали за новине, не мокро.

Лигхтбоx : погодан за прављење лигхтбоx врсту потреба улепшавати на оглас. Израђен од ПВЦ, прозирни.

Самолепљиве све већим Стандард Едитион: на које одбор лакожа и ниски трошкови. Користи за декорацију или изложба употребу

Лепак све већим високог квалитета: боље од које, да се овај за дуго времена, не минералну.

Свилене тканине: свила налик инк-јет штампања материјала, користи се за представљање романтично и елегантно приликама.

Платно : дебљине материјал, који се користи за симулацију од уља на платну или арт продукције, након површинског лакова могу бити водоотпорни.

Прозирна лепка: погодан за индоор постере, са себе Самолепљиве позади. Материјал као транспарентан материјал који се користи за прозорско стакло.

Рекламирања:

Светла : на отвореном вањска светла и на отвореном светла, отпорност на Затезна чврстоћа, погодна за велике области рекламирања или Светлосну кутију.

На отвореном свиле: танку крпу, користе за израду танке, лако теку слике такође можете направити слике. За приказ више романтично и елегантно.

Мрежица : Арматурна мрежа тканине, координатну мрежу можете окрет у прошлости, пола прозирне ефекат. Погодан за екране. Решава оглашавање материјалне недовољан за отпор и подложне кида. Може се користити за унутрашњу и спољну билбордима, под рекламе и друга места, а не рекламира у ветровито и песковите област и приморских области споменик.

Тело : Примена тело огласе и неке од реклама за које желите да налепите, и можете налепити преко. Вискозност и добра отпорност на сунцу.

Једну рупу: мрежица-као лепак, погодне за тело и метро рекламе, можете налепити готова, пола прозирне ефекат.